Federal Ücretler nelerdir?



Federal suçlamalar, bir kişinin federal bir suç işlemiş boşanma avukatı olduğu şüphesi varsa açılan yasal masraflardır . Bu suçlar, suçun devlet veya yerel kurumlar tarafından yapılan yasalardan ziyade federal hükümetin oluşturduğu yasayı ihlal ettiğini göstermektedir. Yönetim biriminin yasalarına bağlı olarak federal düzeyde suçlamalara hak kazanan birçok suç vardır.
Federal ve eyalet ya da bölgesel ücretler arasındaki ayrım her zaman açık değildir. Suçun türü ve yeri ve kanıt hacmi de dahil olmak üzere, bölgesel veya federal düzeyde suçlamaların yapılıp yapılmadığını belirleyen çeşitli faktörler vardır. Bazı suçlar hem eyalet hem de federal suçlamalar için geçerli olabilir; bu durumda yargı yetkisi bir suçun bireysel koşullarına bağlı olabilir.
Federal cezai prosedürdeki kanıt kuralları, alt dereceli mahkemelerdekinden farklıdır. Genel olarak, kapsamlı kanıtlar derlenene ve dava gözden geçirilinceye ve yönetim organı tarafından kabul edilebilir hale gelene kadar federal ücretler dosyalanamaz. Federal düzeydeki suçlamalar genellikle Federal Soruşturma Bürosu (FBI) gibi bir devlet dairesi tarafından soruşturulur ve özel bir federal savcı tarafından yargılanır. Federal suçlamalarınanlaşmalı boşanma avukatı               bir başka yolu, bir kişinin ulusal bir parkta olduğu gibi federal topraklarda bir suç işlemesidir.
Federal mahkeme sistemlerine sahip ülkeler , hükümetin suçun takibindeki rolü hakkında farklı fikirlere sahip olsa da , ulusal savunma, para birimi ve uluslararası ilişkiler gibi belirli alanlar genellikle eyalet ya da bölgesel konulardan ziyade federal sayılmaktadır. Federal ücretlere hak kazanabilecek diğer alanlar arasında posta dolandırıcılığı veya büyük ölçekli yatırım sahtekarlığı, tel sahtekarlığı , silah veya silah ihlalleri ve çocuk pornografisinin bulundurulması veya dağıtılması yer alır. Bazı uyuşturucu kaçakçılığı operasyonları gibi eyalet sınırlarını aşan suçlar, devletler arasında çatışma yaratmamak için federal olarak suçlanabilir.

Federal suçlamalarla karşı karşıya kalıyorsanız, birçok hukuk uzmanı federal yasada uzmanlaşmış tecrübeli bir avukat aramanızı tavsiye eder . Prosedür kuralları ve kanıtlar genellikle bölgesel kurallardan çok farklı olduğundan, normal bir ceza savunması avukatı federal bir vakayı ele almak için yeterli olmayabilir. Birçok federal dava mahkemede izin verilmeden önce kapsamlı bir soruşturma dönemi geçirdiğinden, mahkumiyet oranının genellikle oldukça yüksek olduğuna dikkat etmek önemlidir .

Amerika Birleşik Devletleri gibi bazı ülkeler, federal suçlamalara dayalı uygun cezaları belirlemek için tekdüzen bir cezalandırma kodu kullanır. Yargıçların suç türü ve sanığın suçlu tarihine dayanarak cezalandırma formülü düşünmeleri gerektiği için bu konu son derece tartışmalıdır. Ceza kanunu, özellikle uyuşturucu bulundurma ve insan ticareti suçları için belirli suçlar için zorunlu asgari cezaların kabul edilmesine yol açmıştır. Zorunlu asgariların ve ceza yasasının hakimlerin haklarını azalttığını iddia ettikleri için, bu konu yasal çevrelerde büyük tanıma ve tenfiz bir tartışma konusu olmaya devam etmektedir.




























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Federal bir suç nedir?

Ortak Hukuk ve Kanun Hukuku Arasındaki Fark Nedir?